Illu Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Zastanawiał się ktoś nad jakąś Polską gildią? Można coś stworzyć razem żeby zjednoczyć Polskich graczy. Myślę że to jest odpowiedni moment na taką rozmowę bo niedługo rusza beta i jak większość z was wie nie będzie już więcej wipe'ów. Ja zamierzam grać w tą grę casualowo/kolekcjonersko ale nie przeszkadzałoby mi gdyby w gildii były osoby które grać będą typowo farmersko (power leveling). Gildia pomogłaby rozwiązywać problemy nowicjuszy a przy okazji ludzie nie znający języków obcych mieliby z kim porozmawiać wspólnie spędzając czas w grze :) Czekam na odpowiedzi. Pozdro illu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestath Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Ja mam zamiar zrobić gildię Polską wiec jeśli będziesz chciał byc w gildi to mi napisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byku Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Ja jestem za tym, aby utworzyć taką gildie. Jest niby kanał w grze dla Polski, ale nikogo tam jeszcze nie spotkałem. Z tego co widziałem w necie to trochę osób z polski gra tutaj, więc nie zaszkodzi założyć taką gildię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konzett Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Jestem za, można by cos założyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artexoi Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Pomysł, pomysłem. Potrzeba 400.000 na założenie gildii. Spróbujmy zebrać tylu Polaków ile się da, przysłać ich tu i zliczyć wszystkich. Koszty podzielimy przez wszystkich chętnych. Takie jest moje stanowisko ;) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fleksox Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Witam czy Polska gildia już istnieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noxonfire Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 przyłączam się do pomysłu "When you want to say something in All-Talk Chat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojts Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Jeśli kiedyś owa gildia powstanie, to chętnie bym dołączył :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hesperides Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 jest nowa polska guildia SickAndTwisted polska oczywiscie posiadamy juz 7 osob jezeli ktos stad jeszcze gra dodajcie mnie w grze pod nickiem Hesperides jezeli ktos nie zna komendy /friend name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daro Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Witam. Pomysł super, mam pytanie czy osoby które się tu wypowiadały dołączyły do SickAndTwisted jak wyżej kolega napisał, czy jeszcze nie? @Gesoerudes, graczy w jakim wieku przyjmujecie? Korzystacie z TeamSpeak'a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts