Paleo Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 [glow=grey]Miło widzieć, że gildia już się zawiązała. Ja tu zawędrowałem z matecznika PRO - PWO, gdzie mamy już naszą gildę, ale nikt sie jeszcze nie kwapi, aby przejść tu ;) Mam za sobą masę doświadczenie i z wielką chęcią pomogę Wam, jeżeli takie potrzebujecie. Miło by też było zapełnić sobie friendlistę swojsko brzmiącymi ksywkami, więc jak coś to: /friend Paleo [/glow] ________________________________________________________________________ All hail the Helix! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncleparuwa Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Ja z chęcia się przyłącze. Trochę ciężko przestawić sie z PWO na PRO ale jakoś to bedzie :D Wypada zapełnić fl wieć dodawać /friend Uncleparuwa :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aczek Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Ja dolacze jak najbardziej mój nick Aczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts