Jump to content

Translated quest N.1 [ Greek ]


Spyretos

Recommended Posts

There would be translate " quest guide " in Greek as long as admins give the permission to .

 

The idead belongs to " SenPRO " .

 

The original post belongs to " Affan " .

 

Πόλη Vermilion αποστολή : SS Anne

 

Εισαγωγή

 

Αυτός ο οδηγός έχει σκοπό να περικόψει το ποσό ερωτήσεων και να βοηθήσει τους ανθρώπους στην ανάγκη .

 

 

Το δωμάτιο σου

 

Πρώτα από όλα , όταν είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την αποστολή , ένας NPC θα σου πει να εγγραφείς στον υπολογιστή δίπλα στο κρεβάτι σου που είναι στα δεξιά . Ο συγκάτοικος σου είναι ο εχθρός σου . Που όλοι μας ξέρουμε ότι είναι πολύ σπαστικός και κακός . Αλληλεπιδρώντας με το κρεβάτι σου τα pokemon σου θα δέχονται ανανέωση ζωής και ικανοτήτων . Αυτό θα σε βοηθήσει να πολεμήσεις τους NPC , ψάξε τα δωμάτια στον όροφο και να είσαι σίγουρος ότι έψαξες τους σκουπιδοτενεκέδες ( έχουν rare items ) .

 

 

Κατάστρωμα 1

 

Μπες σε όλα τα δωμάτιο του καταστρώματος 1 για να είσαι σίγουρος ότι έχεις έρθει σε αλληλεπίδραση με όλους τους NPC για να σου δώσουν τα απαραίτητα στοιχεία , ως προς το πως να ολοκληρώσεις την αποστολή . Νίκησε όλους τους NPC που μπορείς , αυτό θα σε βοηθήσει να νικήσεις τον 3ο αρχηγό του γυμναστηρίου αργότερα χωρίς να χρειαστεί να πας στα άγρια pokemons και να λεβελάρεις . Είναι επίσης καλή ιδέα για να πάρεις κάποια λεφτά ώστε να καταφέρεις αργότερα να πάρεις το ποδήλατο αν χρειάζεσαι ένα . Μην ξεχνάς ότι πάντα μπορείς να κάνεις regen πίσω στο δωμάτιο σου .

 

 

Κουζίνα

 

Πριν ξεκινήσεις να μίλας στον Ιατρό στη κουζίνα , μίλα με όλους τους NPC και τσέκαρε τα σκουπίδια , όπου θα βρεις μερικά items . Μετά πήγαινε στον Ιατρό όπου είναι αριστερά της πόρτας εξόδου . Μπορείς να τον ρωτήσεις , πως να βοηθήσεις χρησιμοποιώντας τα Pecha Berry όπου βρήκες λίγο πριν στα σκουπίδια , και μετά θα σου πει πως πρέπει να πας στον δεύτερο όροφο και να συναντήσεις τον πραγματικό Ιατρό . Πριν πας στο κατάστρωμα 2 , θα ήταν καλό να πας να κάνεις regen τα pokemons σου από το δωμάτιο σου ώστε να είσαι άριστα προετοιμασμένος να πολεμήσεις τους NPC στο κατάστρωμα 2 .

 

 

Κατάστρωμα 2

 

Οπότε αφού έχεις φτάσει στο 2ο κατάστρωμα , πήγαινε κάτω στα δωμάτιο του 2ου καταστρώματος και πολέμα τους NPC . Το τελευταίο δωμάτιο είναι το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται ο Ιατρός . Μίλα στον Ιατρό και θα σου πει να πας να συναντήσεις την Blissey ( pokemon ) όπου βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων στο 3ο κατάστρωμα . Αφού φύγεις από το δωμάτιο του Ιατρού , αν πας δεξιά και πάνω , θα βρεις τους φρουρούς όπου θα σου πουν ότι δεν μπορείς να μπεις ακόμα . Οπότε πήγαινε κάτω όπου θα βρεις έναν σκουπιδοτενεκέ στον οποίο θα βρεις ένα leftover ( rare item ) . Και πάλι , μπορείς να πας πίσω στο δωμάτιο σου για hp regen .

 

 

Κατάστρωμα 3 (Πρώτο δωμάτιο)

 

Αφού μπεις στο δωμάτιο εκδηλώσεων , πήγαινε αριστερά πάνω από τις σκάλες και στρίψε αριστερά αφού φτάσεις στην κορυφή των σκαλοπατιών . Στρίβοντας αριστερά , πήγαινε κάτω όπου θα βρεις την Blissey για την οποία μιλούσε ο Ιατρός . Πάρε το potion για τον Καπετάνιο του SS ANNE και πήγαινε πάλι στο 2ο κατάστρωμα

 

 

Κατάστρωμα 2 (Το δωμάτιο του Καπετάνιου)

 

Αφού φτάσεις στο 2ο δωμάτιο , πήγαινε στον φρουρό που πριν δε σου επέτρεπε την είσοδο στο δωμάτιο του Καπετάνιου . Τώρα θα σου δώσει την άδεια . Μίλα με τον Καπετάνιο όπου θα σου δώσει ένα TM Cut , το οποίο θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο 3ο γυμναστήριο

 

 

Όποιας μορφής απορία υπάρχει για την συγκεκριμένη αποστολή , μπορείτε να σχολιάσετε άφοβα . Ότι μεταφράστηκε λάθος , βοηθήστε με να το εντοπίσω και να το διορθώσω .

 

Καλή επιτυχία .

 

Θα υπάρξουν ανάλογες μεταφράσεις στο μέλλον εφόσον οι admins το επιτρέψουν ( μέχρι στιγμής φαίνονται να είναι σύμφωνοι με την ιδέα ) .

 

giphy.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...