Jump to content

Varun56agarwal

Registered User
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Varun56agarwal's Achievements

0

Reputation

  1. CORRECTION I PLAYED TOTAL OF 345 HOURS AND 25 MINS
  2. What's your IGN? varun56agarwal How many hours do you have in PRO? more than 353 hours Do you have discord? yup (daopes- name) How far are you in story? completed all the regions How active are you in PRO? (How often do you play?) everyday 2 to 3 hours Are you a PvP or PvE player? Or do you enjoy both? i enjoy both (i played pvp way back and i am sure i can continue)
  3. i was my fifth time i defeated e4 hoenn but when i deafeat it server crashes and my money on revives and potions are being wasted and i have to restart from sidney when server crashes it was almost about 100k of my money was wasted buying revives and potion but no benefit everytime i come up tp stevens metagross it server crashes and when i log in i find myself in mylast used pokecentre i earn money by training and now i am tired of it i cannot ask for money from my friends can u do something?
  4. NAME IN THE GAME : VARUN56AGARWAL HOW MANY HOURS GAME PLAY YOU HAVE CURRENTLY? 142 HOURS HOW MANY BADGES YOU HAVE CURRENTLY? .8 FROM KANTO .8 FROM JOHTO. 4 FROM HOENN DO YOU KNOW THE DIFFERENCE BETWEEN IV AND EV?The higher the IV, the higher the stat will be. You can't really "get" IVs, you can only try and try to get pokemon with high IVs by chance. EVs on the other hand, are gained each time your pokemon helps to defeat another Pokemon. Say your Charizard beat a Gastly, it will get 1 Special Attack EV. YOUR DISCORD NAME : VARUN56AGARWAL#8723 ARE YOU AN ACTIVE MEMBER THAT ENJOYS COMMUNICATING AND HELPING OTHER PEOPLE? YES I LIKE HELPING PEOPLE. WHEN I WAS A NEWCOMER I ASKED FOR HELP BUT NOW I HELP OTHER PEOPLE TO CROSS CITIES,QUESTS,ROCKET HIDEOUTS,ADVICES FOR E4.GIVING THEM INFORMATION ABOUT UPDATES ETC BUT I HAVE TO SAY I AM NOT THE PERFECT TRAINER TO HELP EVERYBODY AND YES I LOVE TO TALK WITH OTHERS ITS FUN TO PLAY WHILE TALKING AND BY THE WAY I PLAYED 142 HOURS SO DEFINITE I AM AN ACTIVE MEMBER :D WHY DO YOU FEEL YOU WOULD MAKE A GOOD MEMBER OF OUR GUILD? I KNOW A LOT OF INFORMATION ABOUT POKEMON SO I CAN HELP EVERYBODY IN THE GUILD IF THEY NEEDED. I AM ALSO FRIENDLY WITH OTHER PEOPLE AND I'D LIKE TO HELP EVERYBODY ANYTIME ANYWHERE AND I KNOW FOR THESE THINGS THIS GUILD IS THE BEST SO I THINK I CAN BE A GOOD MEMBER OF MY PRIDE WHITE SYNDICATE NORMAL REQUEST: I REALLY WANT TO BA A PART OF THIS GUILD AND I LOVE THIS GUILD TOO MUCH PLEASE TAKE THIS APPLICATION TRULY VARUN56AGARWAL
  5. HELLO! I AM VARUN I AM LOOKING FOR A GOOG GUILD SO PLEASE RECRUIT ME
×
×
  • Create New...