Jump to content

Recommended Posts

Dzien Dobry . Mam problem z ogarnięciem co się stało z moim Golduckiem . Złapałem go na Route 6 , OT należy do mnie . Nie mam jego identyfikatora . W Opcji Lend nie widnieje abym komuś pożyczył . Prawdą jest , że nie jest to Rare Pokemon natomiast jest to Mój Golduck . Czy jest możliwość aby zweryfikować co sie z nim stało . Myśle , że mogłem go komuś pożyczyc na trade bez opcji Lend , na 99 % nie wżuciłem go do kosza . Chociaż 2 ferwoże walki wszystko jest możliwe . Nie robiłbym z siebie idioty i nie oszukuje . Bardzo proszę o odpowiedź i pomoc .

https://pokemonrevolution.net/forum/topic/269328-miss-golduck/

Hello @Isspro91

Apologies for the issue you are encountering.

From our database, I see a Golduck with the IUD 86396960 traded with 1vilain during the 13 November of 2025 for the price of 70.000$ 

Do you have any idea about this, Let me know! 

Take care,

Zarachi

Pamiętam , że 1viliqn chciał abym mu pożyczył Golducka , ja powiedziałem , że nie ma problemu aby przyszedł do mnie on sie wkurzył , że musi iść po tego Golducka i w efekcie mu nie pozyczyłem , ale nie przypominam sobie abym mu sprzedawał Golducku z mojego Teamu na Bossy za smieszną kwote 70 k . Voś tu jest nie tak .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...